West Chester, PA | 1,100 SF

QVC’s Salon is utilized by hosts and guests prior to going ‘on-air’. QVC sought to upgrade and expand the existing Salon to meet the increased demands, especially those associated with high definition television.

HSA’s design seeks to provide an upgraded aesthetic with a sophisticated integration of technology. The space is divided into a VIP/Host salon and a general use salon. Lighting was designed to closely replicate the lighting conditions of the Studio. Interior finishes were selected to compliment the requirements of the salon. In-mirror television screens provide real-time views of the Studio broadcast. Casework and millwork were custom designed to meet the specific requirements of the client. A high definition ‘preview station’ was incorporated for a final image check prior to going ‘on-air’.